Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 1 » ЯК «СВОБОДА» ЛЮДЕЙ ОБДУРИЛА!!!!
15:01
ЯК «СВОБОДА» ЛЮДЕЙ ОБДУРИЛА!!!!
 Хочу поділитися своїм обуренням. Я й уявити не міг, що з людьми можна так  чинити, та взагалі за людей не вважати!
Мене переповнюють емоції, тому можу десь писати сумбурно, за що прошу вибачення.
Зразу хочу наголосити, що я не належу до будь якої партії, а просто висловлюю свою думку.
Не секрет ( і всі це на собі відчувають) що жити досить складно і є в людей багато болючих питань. Так і в нашому місті зараз гостро стоїть питання підвищення тарифів ЖКХ та не менш болюче питання з нашим трамвайним управлінням.
Та ці питання треба вирішувати, а не гратися з ними і з людьми, як це зробили представники ВО «Свободи».
Поясню, чому питання стоїть саме таке.
Прийшло мені запрошення на громадську акцію протесту. Саме на громадську. Було написано, що підприємці та жителі міста самі збираються для того, щоб висловити свій протест владі, щодо здороження землі але будуть підніматися питання ЖКХ в нашому місті.
Я, як активний член громади прийшов сам, та ще й людей з собою назбирав. Адже не було ніде й згадки ні про які політичні партії. І скажу. Що майже всі (не враховуючи представників «Свободи», що там були присутні) хто прийшов на збори думали точнісінько як ми.
Отже, 25 лютого 2013р. під стінами Конотопської міської ради назбирало досить багато людей (але точно не 400 осіб, як написали «Свободівці»). Кожен прийшов зі своїм наболілим питанням.  Простоявши десь хвилин 20 ми вже почали переглядатися між собою бо ніхто не робив ніяких заяв, все було тихо.  Тож люди почали вирішувати хто буде виступати першим від громади, хто піде до адміністрації міста.
Аж раптом під’їхала машина і звідти почали вигружати державні прапори. Доки люди намагались  щось зрозуміти до нашої групи підійшов молодик  і досить грубо почав із нами розмовляти. Мовляв, що ми й досі не тримаємо прапора і що нам взагалі тоді тут робити нічого. Звичайно така поведінка викликала обурення, то ми почали йому пояснювати, що ми мешканці міста і прийшли сюди вирішувати конкретні питання. І він взагалі не має права з нами так поводитись. Не знаю, чим би, закінчилась наша суперечка, якби поплічники його від нас не забрала. Але хочу сказати, що такої ненависті в очах я в житті не бачив.
Та мова все ж не про те. 
Виступити так нікому і не вдалося (ну окрім представників «Свободи» ,що все кричали «Дзеда ГЕТЬ!»). Та його, може й геть, але ж люди прийшли задати йому конкретнi питання, а не просто покричати.  
Ось так «Свободiвцi» зірвали збори громади. Та ще й прапор свій розгорнули, та понесли до мiськоi  ради, тi активісти, що їм повірили пiшли слідом. То там їх затримала мiлiцiя, а «Свободiвцi» втекли.
Ми, ще залишились до кінця цiєi епопеї, та побачили, що після того, як люди розійшлися цi псевдопатрiоти отримували кошти вiд представників Конотопського штабу «Батькiвшини», що теж були присутнi на зборах.
Ось вам i вся політика ,а  в iнтернетi написали таку брехню, що люди зiбралися пiд їх знамена i таке інше. ОТ БРЕХУНИ! Більше нічого сказати.
Та яки би все було так як вони розписали, то 27 лютого пiд стiнами мiської ради було не 50 а 350 чоловiк. Бо вони закликали 27 лютого вриватися до сесiйної зали Конотопскої мiської ради коли там буде йти сесія, але ображенi і обдуренi конотопцi вже не повiрили їх закликам.

Мешканець Конотопу
По матеріалам: http://forum.konotop.net/politika
Просмотров: 757 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, ОБМАНЫ, Скмской ОК КПУ, Конотоп, несправедливость | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]