Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 15 » ЮРІЙ ЧМИРЬ: «ПЕРЕТВОРЮЄМО СУМЩИНУ НА ФУТБОЛЬНИЙ РЕГІОН»
15:45
ЮРІЙ ЧМИРЬ: «ПЕРЕТВОРЮЄМО СУМЩИНУ НА ФУТБОЛЬНИЙ РЕГІОН»
Чмырь

Голова облдержадміністрації взяв участь у відкритті реконструйованого футбольного поля спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Зміна», будівництво якого здійснено за ініціативи губернатора Сумщини
«Ми виконали свої зобов'язання перед юними футболістами та створили хороші умови для якісної підготовки майбутніх зірок українського футболу. Цим вкотре довели, що працюємо для людей, будуємо нову Сумщину, де люди почуватимуться впевнено і комфортно», – наголосив Юрій Чмирь.
За його словами, у поточному році в регіоні було побудовано та реконструйовано цілу низку об’єктів спортивної інфраструктури, надано фінансову підтримку спортсменам Сумщини, зокрема, на виконання доручення Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА чемпіон світу з боксу Тарас ШЕЛЕСТЮК днями отримав ордер на трикімнатну квартиру.
«Влада конкретними справами демонструє, що розвиток спорту є пріоритетом, а розбудова спортивної Сумщини – важливим завданням сьогодення», – підкреслив Юрій Чмирь.
На реконструкцію футбольного поля з обласного бюджету було виділено 2 мільйони гривень та 1 мільйон 450 тисяч гривень – з бюджету міста Суми на проведення підготовчих робіт.
Найближчим часом буде встановлено трибуни для вболівальників, розпочато роботи з облаштування роздягалень та внутрішніх приміщень спортивного комплексу.
Навесні розпочнеться будівництво ще двох тренувальних майданчиків для гри в шкіряний м’яч та міні-футбол, запевнив очільник області.

За матеріалами сайту: http://rada.konotop.org
 
Просмотров: 547 | Добавил: kpu-konotop | Теги: облсовет, Конотоп, Сумской ОК КПУ, футбол, Чмырь, регион | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]