Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 13 » НЕ СТАРІШАЮТЬ ДУШЕЮ ВЕТЕРАНИ
14:38
НЕ СТАРІШАЮТЬ ДУШЕЮ ВЕТЕРАНИ
  ветерани Нещодавно в міському будинку культури «Зоряний» відбулися  урочистості присвячені 25-ти річчю створення Конотопської міської організації ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку.
       Конотопська міська організація ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку була створена як структурний підрозділ обласної та всеукраїнської організації ветеранів з ініціативи ветеранської спільноти на першій установчій конференції у 1987 року.
         Основною метою створення організації стало: захист прав, соціальних, економічних, вікових та інших інтересів ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку, а також інших пенсіонерів – громадян похилого віку. Протягом 25 років члени організації проводили велику виховну роботу серед учнівської та студентської молоді, приймали участь у багатьох заходах організованих міською радою, були ініціаторами соціальних заходів та проектів. Волонтерська та лекторська робота організації неодноразово була відзначена численними нагородами та відзнаками. Дякуючи членам організації за активну громадську позицію, міський голова Василь Дзед підкреслив значимість Конотопської міської організації ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку в житті міста і нагородив ветеранську організацію Почесною грамотою міської ради. Також, Василь Іванович вручив Почесні грамоти міської ради найбільш активним членам організації.
         Урочистості були прикрашені концертними номерами, котрі виконували учасники найкращих художніх колективів міста.

Просмотров: 579 | Добавил: kpu-konotop | Теги: зустріч, Сумський ОК КПУ, війська, ветерани, преміїї | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]