Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 9 » Петро Симоненко: Депутати-комуністи перераховують на потреби партії 20% зарплати
15:09
Петро Симоненко: Депутати-комуністи перераховують на потреби партії 20% зарплати

Депутати Верховної Ради України з фракції Комуністичної партії віддають на рахунок Центрального Комітету партії 20% свої зарплати. Про це розповів в ефірі "5 каналу” лідер КПУ Петро Симоненко, коментуючи витрати комуністів на виборчу кампанію, повідомляє УНН.

"Ми єдина партія, яка за статутом збирає членські внески, і збираємо їх регулярно… Тільки 5 млн. грн. члени нашої фракції віддали зі своєї заробітної плати. У нас є положення, що кожен член фракції і в нинішньому складі, і в майбутньому буде, 20% від своєї заробітної плати віддає на рахунок Центрального Комітету”, – розповів Петро Симоненко.

Також протягом останніх двох років комуністи проводили Всеукраїнський Народний референдум по всій Україні, і там збиралися кошти. І у відомості було сказано, що ці кошти йдуть на підтримку Компартії, пояснив Петро Симоненко. "Далі, ми єдина партія, яка звернулася чесно до виборців: будь-ліска підтримайте нас на виборах. І те ж саме через обласні комітети партій кошти надходили в Центральний Комітет. І це все зафіксовано, і в даному випадку все перевіряється по витратах, які надала Компартія на розгляд ЦВК”, – резюмував лідер КПУ.

Просмотров: 510 | Добавил: kpu-konotop | Теги: КПУ, Конотоп, Симоненко, ЦК КПУ, Сумской ОК КПУ. Даниленко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]