Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 18 » Поздравление народного депутата Даниленка Владимира Андреевича
18:29
Поздравление народного депутата Даниленка Владимира Андреевича
ozyaistva
Ш
ановні працівники сільського господарства!


      Сердечно вітаю вас із професійним святом - Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений туоботами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних, а часто – і непередбачуваних ситуацій.
     У часи Радянського Союзу Україну називали «житницею» держави, адже завдяки правильному управлінню Компартії і праці селян був створений сильний аграрний сектор, будувалися потужні тваринницькі комплекси, стовідсотково оброблялися землі, селяни за гідну плату працювали в колгоспах – село жило.
    Сьогодні ж в кризових умовах аграрний сектор виживає лише завдяки запасу радянської міцності та невтомній праці селянина. Тому для відродження сучасного села треба ще багато зробити. Передусім втілити комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, забезпечити серйозну підтримку аграрного комплексу України, створити умови для об’єднання власників паїв у великі кооперативи і стимулювати вітчизняне великотоварне сільгоспвиробництво.
   Не зважаючи на те, що сьогодні галузь сільського господарства переживає не найкращі дні, все ж таки - щиро вітаю всіх працівників сільського господарства з професійним святом. Я зичу добра та любові родинам, бажаю «золотих» полів і гарної погоди, успіхів у праці і щедрих урожаїв. І дуже хочу, щоб селяни жили гідно, щоб аграрний сектор був сильним, як за радянських часів. Говорю спасибі всім ветеранам колгоспного виробництва, які створювали матеріальну базу сільськогосподарського виробництва, одержували рекордні врожаї і будували соціальну інфраструктуру села. Хай і сьогодні ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

Народний депутат України                         В.А. Даниленко

Просмотров: 726 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумской ОК КПУ, сельское хозяйство, депутат | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]