Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 15 » Про торгівлю на оптовому м’ясному ринку
15:34
Про торгівлю на оптовому м’ясному ринку
    ринок-Конотоп                 
12 грудня за участю завідувача сектору торгівлі та побутового обслуговування населення управління економіки Конотопської міської ради Журавель Н.М., представника Конотопської МДПІ Кириченко Т.М., головного ветеринарного лікаря міста Радецького М.С., начальника лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи Федька С.О., керівника ринку           Ющенка Ю.А.   відбулась виїзна нарада з 48 приватними підприємцями, які торгують на оптовому м’ясному ринку по вул.Фрунзе, 2.

На нараді розглядалися питання сплати податків до місцевого бюджету, зміни у податковому законодавстві, дотримання ветеринарно-санітарних правил та норм а також дотримання правил торгівлі на ринках міста.

За результатами наради вирішено: адміністрації ринку не надавати торгові місця тим підприємцям  у яких відсутні дозвільні документи та які порушують ветеринарно-санітарні правила і норми та податкове законодавство.

Підприємців попереджено про приведення у відповідність своєї документації та про відповідальність за порушення правил торгівлі на ринках.

За матеріалами сайту: http://rada.konotop.org
Просмотров: 506 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумский ОК КПУ, Конотоп, ринок, м'ясо | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]