Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 7 » Росія не вимагатиме від України стратегічних активів в обмін на зниження ціни газу - експерт
17:55
Росія не вимагатиме від України стратегічних активів в обмін на зниження ціни газу - експерт

 /gaz.jpgУ газових переговорах з Україною Росія налаштована на деполітизацію діалогу і не вимагатиме від України стратегічних активів в обмін на зниження ціни газу.

Таке бачення висловив директор Центру дослідження проблем громадянського суспільства Віталій Кулик у коментарі кореспонденту ГолосUA.

За словами експерта, на даний момент інформація, що виходить від «Газпрому», не свідчить про те, що російський газовий монополіст готується знизити ціну на газ для України в обмін на якісь стратегічні активи.

«Не буде політичної «прив'язки» до ціни на газ. Більше того, російська сторона максимально підкреслює деполітизацію енергетичного діалогу », - підкреслив він.

Тому, відзначив він, Україна може зацікавити Росію «цілим пакетом навколоенергетичних питань». І в ході російсько-українських газових переговорів мова йтиме саме про економічні домовленості в енергетичній сфері та у сфері приватизаційних процесів в Україні.

«Це не консорціум, не приватизація української труби. На даний момент, я вважаю, якихось страхів бути не може », - підкреслив В. Кулик, відзначивши, що« будь-які переговори передбачають певні поступки ».

У той же час експерт сказав, що оцінити хід газових переговорів між Росією і Україною через нестачу інформації складно, що одночасно «купірує ризики як енергетичні, так і політичні» для російської і української сторони.


За матеріалаи сайту: http://www.golosua.com

Просмотров: 495 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп, Сумской ОК КПУ, газ, коммунисті, тарифі | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]