Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 24 » Сесия городского совета
14:11
Сесия городского совета
       Сесия Конотопского Городского совета      23 листопада, під головуванням міського голови Дзеда Василя Івановича проведена 14 сесія Конотопської міської ради шостого скликання, на якій було розглянуто 19 питань.
В роботі сесії прийняли участь 33 депутати міської ради, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, представники засобів масової інформації.
      22 листопада депутати розглянули та обговорили проекти рішень на засіданнях постійних комісій та загальних зборах депутатів.
    В ході сесії депутати прийняли ряд рішень з питань земельних відносин,  затвердили план діяльності Конотопської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік, звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2011 року, Програму інформаційних заходів щодо боротьби з негативним явищем – виплатою заробітної плати в «конвертах», порядок підготовки на сесію міської ради питань щодо надання пільг по сплаті податків і зборів, внесли зміни до міського бюджету на 2011 рік, програми економічного і соціального розвитку м.Конотоп на 2011 рік, програми розвитку редакції газети «Конотопський край» на 2011 рік, рішення минулої сесії «Про визначення вільних від куріння місць в місті Конотоп».
       Крім того, на сесії депутати підтримали ініціативу депутатів Сумської обласної ради та прийняли рішення «Про ініціювання створення Асоціації місцевого самоврядування Сумської області».
Дискусію в сесійному залі викликало рішення «Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Конотоп», ініційоване головами чотирьох постійних комісій міської ради. В результаті голосування воно було затверджене 22 голосами і передбачає введення в дію нової нормативної оцінки земель міста з 01.01.2013 року з переглядом дати введення її в дію у березні 2012 року.

За матеріалами офіційного сайту
Конотопскої міської Ради - http://rada.konotop.org/

Просмотров: 743 | Добавил: kpu-konotop | Теги: сесия, депутаты, Конотоп, Сумской ОК КПУ, мер | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]