Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 25 » Соратники звинуватили Мірошниченка в крадіжці партійних грошей та купівлі прохідного місця в парламент
19:35
Соратники звинуватили Мірошниченка в крадіжці партійних грошей та купівлі прохідного місця в парламент
Соратники звинуватили Мірошниченка в крадіжці партійних грошей та купівлі прохідного місця в парламент

Ігор Мірошниченко має займатися своїм ресторанним бізнесом і «не паскудити своєю присутністю звання націоналіста».
Про це розповів співголова ГІ «Права Справа», націоналіст Дмитро Снєгирьов на сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє «Полеміка».
За його словами, «націоналізм - це не виступи в студії Шустера, і не демонтаж пам'ятника під прикриттям депутатської недоторканності. Націоналізм - це дія. А дія - не подарунок Тягнибоку позашляховика за прохідне місце в списку, і не крадіжка партійних грошей, які ти мав передати мені».
Також націоналіст пише, про те, що в соціальних мережах обговорюють тему демонтажу пам'ятника Леніну в Охтирці.
«Пряме включення з Охтирки. Ведучий дає слово представниці КПУ. Жінка емоційно обіцяє поламати пану депутату руки і ноги. І. Мірошниченко реагує, як справжній чоловік, обіцяючи написати заяву в прокуратуру про погрози життю собі Коханому. Ну, все правильно. Народний обранець - це особа недоторканна, але як іноді хочеться доторкнутися до нього. Не обов'язково до всього тіла, мені б вистачило і його обличчя... Такої ганьби я давно не відчував. Людина, що позиціонує себе як націоналіст, обіцяє написати заяву в прокуратуру про загрозу життю», - сказав він.
Однак, як пише Д. Снєгирьов, нічого дивного в такій поведінці «борця за українську націю» І. Мірошниченка немає.
«Коли це тіло приїхало приймати від мене справи, я змушений був його проводжати до готелю, так страшно було панові Ігорю (Мірошниченку - ред.) вночі ходити вулицями Луганська», - підкреслив він.
Націоналіст також згадав сцену з фільму «Місце зустрічі змінити не можна», в якій Гліб Жеглов забирає посвідчення і зброю у свого співробітника, який злякався бандита Фокса і зрадив своїх товаришів.
«Я хотів би нагадати ці слова І. Мірошниченку:« Краще б ти здох, гнида. Ти всіх нас, і живих, і мертвих, тих хто не злякався кулі, зрадив. Тепер бандити будуть думати, що Муровців можна налякати», - пише він.
Просмотров: 509 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумская обл., идея, коммуниты, Конотоп | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]