Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 23 » Студенти вчать шанувати традиції
18:44
Студенти вчать шанувати традиції
 vechornicy19 січня в міському будинку культури «Сучасник» за підтримки відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради, студентський парламент міста подарував школярам справжнє свято «Українські вечорниці». Проведення яких стало вже традиційним для молоді нашого міста.

Під час вечорниць студенти познайомили присутніх з традиціями та обрядами минулих років. Розповіли про те, як сваталися, колядували та щедрували наші предки та звідки виник звичай збиратися на вечорниці. Також, згадали як дівчата гадали на Андрія, щоб дізнатися свою долю. Крім того, всі присутні мали можливість не лише подивитися театралізоване дійство, що відбувалося на сцені, а й стати його учасниками.  Глядачів пригощали варениками, адже не буває вечорниць без частування.  Коли захід вже закінчився школярі та їх батьки ще довго не розходилися, всім стало цікаво, що ж приготувала їм доля на наступний рік.

Саме на таких заходах молодь згадує минуле, та думає про сьогодення і завтрашній день. І особливо приємно що подібні заходи в нашому місті відбуваються саме з ініціативи молоді.

За матеріалами сайту: http://rada.konotop.org
Просмотров: 592 | Добавил: kpu-konotop | Теги: парламент, студени, Конотоп, Сумський ОК КПУ, традиції | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]