Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 25 » У Путивлі урочисто відзначили 125-річчя С.А. Ковпака
13:58
У Путивлі урочисто відзначили 125-річчя С.А. Ковпака
  даниленко 24 травня  у Путивлі урочисто відзначили 125-річчя з дня народження легендарного командира партизанів, двічі Героя Радянського Союзу Сидора Артемовича Ковпака.
Жителі міста, гості та представники державних установ і організацій пройшли у святковій колоні від приміщення райдержадміністрації до пам’ятника С.А. Ковпаку. Численними були червоні прапори, з якими вийшли комуністи Путивльського райкому КПУ.

  На святі також був присутній ініціатор Постанови Верховної Ради «Про відзначення 125-річчя з дня народження С.А. Ковпака» – народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Андрійович Даниленко.

Звертаючись до присутніх, він згадав численні моменти бойового і політичного життя легендарного Героя, його організаторські здібності і незламний бойовий дух. Також відзначив, що молоді потрібно розказати справжню історію про Велику Вітчизняну війну, не перекручену, як це намагаються зараз зробити, про «лісових» солдатів, які і локально, і в тилу ворога воювали проти фашизму.

  «Наші діти повинні знати, які жертви покладені на вівтар війни заради мирного майбутнього і цінити це кожного дня», – зазначив він.

  Потім Володимир Андрійович побував на вулицях Руднєва та Ковпака, оскільки їхній ремонт передбачений Постановою Верховної Ради України.

У с. Руднєво, на батьківщині комісара С.В. Руднєва, на зустріч із депутатом прийшли місцеві жителі та сільський голова. У розмові з людьми В.А. Даниленко пообіцяв допомогти із створенням музею ім. С. В. Руднєва, який тут планують відкрити вдячні земляки.


Просмотров: 563 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, даленко, война, Партизаны | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]