Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 17 » Відбулась позачергова сесія Конотопської міської ради
15:45
Відбулась позачергова сесія Конотопської міської ради
16 січня, під головуванням міського голови Дзеда Василя Івановича, проведено позачергову 16 сесію Конотопської міської ради шостого скликання.

У зв’язку з внесенням змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України, було підготовлено проект рішення Конотопської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.01.2011 «Про встановлення місцевих податків і зборів» в частині приведення до норм законодавства Положення про єдиний податок, в тому числі затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання. Даний проект рішення є регуляторним актом і враховуючи те, що 15 січня 2012 року завершувалось отримання зауважень та пропозицій до зазначеного проекту регуляторного акту та з метою недопущення втрат надходжень до міського бюджету і виникла необхідність проведення позачергової сесії.

В роботі сесії прийняли участь 32 депутати міської ради, представники Конотопської міжрайонної податкової інспекції, голова ради Асоціації підприємців і підприємств малого та середнього бізнесу м.Конотоп          Юшков С.В., заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, представники засобів масової інформації.

Незважаючи на те, що основне питання, яке розглядалось на сесії, викликало жваве обговорення та дискусії як на попередньому розгляді у постійних комісіях та загальних зборах депутатів, так і на сесії, запропонований проект рішення з даного питання було прийнято депутатами одноголосно.

В ході сесії депутати також прийняли ряд рішень з питань земельних відносин та затвердили зміни до плану діяльності Конотопської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік.

За матеріалами сайту: http://rada.konotop.org
Просмотров: 863 | Добавил: kpu-konotop | Теги: сесия, Конотоп, Сумской ОК КПУ, налоги | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]