Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 22 » Вікторія Бабич захищає права мешканців гуртожитку у Конотопі
09:56
Вікторія Бабич захищає права мешканців гуртожитку у Конотопі

У травні 2013 року до народного депутата України від КПУ Вікторії Бабич надійшло колективне звернення жителів гуртожитку колишнього заводу «Червоний металіст» у м. Конотопі з проханням втрутитися у ситуацію навколо незаконного припинення газопостачання та передачі гуртожитку у комунальну власність.

У зверненні люди повідомляють, що всупереч правилам надання населенню послуг з газопостачання Конотопським УЕГГ було припинено газопостачання.

Для вирішення даного питання Вікторією Бабич було надіслане депутатське звернення до прокуратури Сумської області, в якому народний депутат прохала органи прокуратури вжити заходів реагування для захисту житлових прав мешканців гуртожитку.

20 червня до Вікторії Бабич надійшла відповідь, в якій зазначено: «З метою захисту прав громадян на отримання належних комунальних послуг Конотопською міжрайонною прокуратурою 11.06.2013 року керівнику ТОВ «Паритет-Капітал» внесено подання з вимогою усунути порушення Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та правил надання послуг з газопостачання населенню, затверджених Постановою КМУ № 2246 від 09.12.1999 року.

Крім того, з метою захисту конституційних прав громадян та передачі гуртожитку до комунальної власності територіальної громади м. Конотопа, 22.03.2013 р. Конотопською міжрайонною прокуратурою до Сумського господарського суду подано позовну заяву про визнання права власності на гуртожиток по вул. Бр. Радченків, 49 за державою в особі регіонального відділення фонду державного майна».

Просмотров: 477 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, Защита, Конотоп, права | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]