Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 22 » Володимир Даниленко звернувся до КМУ з вимогою надати право офіцерам запасу отримувати житлову субсидію.
12:41
Володимир Даниленко звернувся до КМУ з вимогою надати право офіцерам запасу отримувати житлову субсидію.
zapyt

         18 листопада 2011 року у залі засідань Верховної Ради України був оголошений депутатський запит першого секретаря Сумського обкому КПУ, народного депутата України Володимира Даниленка до Кабінету Міністрів України стосовно надання офіцерам запасу права на одержання субсидій без врахування місця реєстрації на підставі посвідчення пенсіонера Збройних Сил та довідки про знаходження в черзі на отримання житла.
  У своєму запиті Володимир Даниленко зазначив: «Критичне положення з забезпеченням житла військовослужбовців та офіцерів запасу повинно бути вирішено у найкоротші строки. А його вирішення напряму залежить від Кабінету Міністрів України як розробника, шляхом простого внесення змін та доповнень до Постанови КМ № 848 від 21.10.1995р. про надання такій категорії офіцерів запасу права на одержання субсидій без врахування місця реєстрації на підставі посвідчення пенсіонера Збройних Сил та довідки про знаходження в черзі відповідного виконкому на отримання житла. Це вирішило б існуючу проблему та зняло напругу в суспільстві, особливо в цей нелегкий час для абсолютної більшості військових пенсіонерів.».
 
       Сайт Народного депутат Украины
В.А. Даниленка   http://www.danylenko.org

Просмотров: 662 | Добавил: kpu-konotop | Теги: пенсионеры, Сумской ОК КПУ, супсидии, Даниленко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]