Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 31 » Чергова сесія Конотопської міської ради
17:54
Чергова сесія Конотопської міської ради
30 травня, під головуванням міського голови Дзеда Василя Івановича відбулася 20 сесія Конотопської міської ради шостого скликання, на якій було розглянуто 21 питання.

В роботі сесії прийняли участь 27 депутатів міської ради, Тищенко С.В., помічник Конотопського міжрайонного прокурора, керівники структурних підрозділів міської ради, представники засобів масової інформації.

Основне питання, яке розглядалося на сесії – «Про інформацію начальника Конотопського МВ УМВС України в Сумській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста в 2011 році». З даного питання депутати заслухали виступ начальника Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Брязкуна Віктора Федоровича, після виступу доповідач відповів на кілька запитань, які виникли у депутатів.

В ході сесії депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2012 року, внесли зміни до міського бюджету на 2012 рік, програми економічного і соціального розвитку м.Конотоп на 2012 рік, Положення про пайову участь (внесок) замовників (забудовників) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Конотоп.

Також було розглянуто та затверджено Програму поліпшення сервісу обслуговування платників податків та збільшення надходжень до місцевого бюджету м.Конотоп на 2012-2014 роки, Положення про управління економіки Конотопської міської ради Сумської області в новій редакції, перелік проектів для участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, зміну меж кварталу №24 та надано надання згоду на прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади м.Конотоп першого під’їзду гуртожитку по вул. Будівельників, 24 в м.Конотоп, ряд рішень з питань земельних відносин.

Під час розгляду проекту рішення «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна по м.Конотоп» надійшло ряд пропозицій щодо внесення змін до даного проекту. В результаті їх розгляду та обговорення жодна з пропозицій не набрала необхідної кількості голосів для прийняття даного рішення.

Крім того, на розгляд депутатів виносився проект рішення «Про затвердження Програми популяризації історії Конотопа на 2012 рік», який також викликав гостру полеміку та дискусії серед депутатів. В результаті дане рішення було прийнято, але з обмеженням фінансування з міського бюджету з 150 до 100 тис. грн.

Просмотров: 650 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, сесия, Конотоп, Назаренко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]