Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 2 » Його життя належить народу
11:40
Його життя належить народу
 даниленко Сучасний світ несправедливий та жорстокий. Думаю, що з цим моїм твердженням погодиться більшість людей.
А той, хто хоть раз зтикався з свавіллям чиновників так і тим паче.  Чомусь наші посадовці вважають, що їм усе дозволено від хамства до відвертого ігнорування громадян. І, завалося б, звернутися по допомогу і захист вже нідокого, доводиться терпіти. Але НІ! Є в нас ще люди котрим не байдужі чужі проблеми. Ось і на моєму життевому шляху зустрілася така людина - народний депутат Даниленко Володимир Андрійович. Здавалося б, що всі депутати думають лише про свої кишені і інтреси, але є ще і ті, що залишаються чесними і відданими своєму народу. Це депутати-комуністи.  До Володимира Андрійовича звертаеться сила силенна людей і на кожного він знаходить час, нікого не залишає без уваги. Кожну проблему сприймає як свою власну і це не тільки слова. Варто тільки подивитися виступи його в Верховні Раді, на ті законопроекти які він рееструє, в мережі Інтрнет тільки і розмов про те що:
-  Даниленко В.А. добивається належного соціального захисту журналістів сільської місцевості;
- Володимир Даниленко притягнув слідчих винних у закритті EX.UA до відповідальності (документ);
- Владимир Даниленко: "Вагонне депо у Ворожбі повинно працювати";
- Володимир Даниленко вимагає повернути УКРТЕЛЕКОМ у державну власність;
- Комітет ВРУ з питань охорони здоров’я підтримав ініціативу Даниленко щодо захисту дітей у нічний час.
Цей список можна продовжувати ще дуже довго, але думаю, що життевий девіз Володимира Андрійовича: "Моє життя належить народу" говорить сам за себе.
У підтвердженння хочу навести ще один приклад, вже власний.  Я, мешканка м. Конотоп.  сама зітикнулаяь зі свавіллям місцевих чиновників при оформленні земельного акту. Та хіба ж тільки я? Люди по року чекають на обрахунок своїх земельних ділянок, але крім відмовок у Земельному Кадастрі та грубокого поводження нічого дочекатися так і не могли. Після чергового візиту до Кадастру моє терпяння скінчилось, вирішила звернутися до Володимира Андрійовича по допомогу  у прискоренні оформлення документів. І вже через декілька днів питання зрушило з мертвої точки, причому не тільки моє. Люди, котрі вже і не сподівалися на отримамння акту дивувалися тому, що в теперешній час виявилися не покинутими зі своїми проблемами один на один.
Від щирого серця, дякуємо Вам, Володимир Андрійович, за увагу та підтримку. Нехай Вам щаститить у всіх ваших починаннях. Та нехай на вашому життевому шляху зустрічаються такіж чуйні, доброзичливі та небайдужі люди, як і Ви сам.

                                                                               з повагою Валентина

Просмотров: 616 | Добавил: kpu-konotop | Теги: вдячність, Соумской ОК КПУ, коммуністи, допомога, Даниленко | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]