Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 2 » На сесії міської ради голови депутатських комісій прозвітували про роботу відповідних комісій за рік
10:53
На сесії міської ради голови депутатських комісій прозвітували про роботу відповідних комісій за рік
  сесия28 березня, під головуванням міського голови Дзеда Василя Івановича відбулася 18 сесія Конотопської міської ради шостого скликання, на якій було розглянуто 17 питань.

В роботі сесії прийняли участь 34 депутати міської ради, депутати Сумської обласної ради Доляр Г.Я. та Бендерський М.А., керівники структурних підрозділів міської ради, представники засобів масової інформації.
На попередній сесії про свою роботу відзвітували чотири постійні комісії міської ради і сесія розпочалася із заслуховування звітів інших трьох постійних комісій міської ради про роботу у 2011 році. Депутати заслухали та взяли до відома інформацію про роботу комісій – з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією та правоохоронними органами, взаємодії з органами самоорганізації населення (голова Куликов С.В.), з питань соціального захисту населення, праці, охорони здоров’я, материнства і дитинства (голова Гапоненко О.О.), з питань архітектури, містобудування, земельних відносин (голова Концедал С.В.).
В ході сесії депутати затвердили зміни до міського бюджету на 2012 рік, програми економічного і соціального розвитку м.Конотоп на 2012 рік, правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м.Конотоп. Також було прийнято дві програми – Програму діагностики, лікування та профілактики вірусних гепатитів в місті «Антигепатит» на 2012 – 2017 роки, Програму інформування населення міста на 2012 рік, депутати погодили передачу на баланс ПАТ "Сумиобленерго” безгосподарних  кабельних електромереж та виконання робіт з капітального ремонту будівлі дошкільного дитячого закладу №16 «Сонячний».
Крім того, було розглянуто та прийнято ряд рішень з питань земельних відносин. В кінці сесії депутати підтримали депутатський запит депутата міської ради  Романчука А.В. щодо ліквідації майна КДП «Теплодар».

http://rada.konotop.org
Просмотров: 627 | Добавил: kpu-konotop | Теги: звіт, Сумський ОК КПУ, комуністи, депутати, Сесія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]