Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 1 » Олександр Присяжнюк: Сьогоднішній комсомол – це школа патріотизму та виховання особистості
15:33
Олександр Присяжнюк: Сьогоднішній комсомол – це школа патріотизму та виховання особистості

Сьогоднішній комсомол – це школа патріотизму та виховання особистості. Про це заявив перший секретар ЦК ЛКСМУ Олександр Присяжнюк на прес-конференції за результатами проведення всеукраїнських програм Ленінського комсомолу в 2011 році.

Зокрема, в цьому році були організовані три масштабні всеукраїнські проекти, спрямовані на патріотичне виховання молоді, під назвою «Юний захисник Вітчизни», творчий розвиток та підтримку молодих талантів із простих сімей – «Україна – очима дітей» та спортивно-розважальний захід під назвою «Швидше! Вище! Сильніше!»

Всього до реалізації та виконання даних програм було залучено 15 тисяч юнаків та дівчат з усіх регіонів країни. За результатами реалізації програм було проведено ряд регіональних заходів та кілька всеукраїнських – таких, як мистецькі виставки, науково-практичні конференції, автопробіги, семінари, зльоти піонерських дружин, реставрація пам’яток Великої Вітчизняної війни, організація спортивних змагань та турнірів.

За результатами виконання програм біло відремонтовано десятки пам’яток війни, відзняті документальні фільми за участю ветеранів, організовано відпочинок 280 дітей в УДЦ «Молода гвардія», залучено до здорового способу життя сотні школярів та студентів.

Головною особливістю, що вирізняє організацію з-поміж інших, є те, що вся залучена молодь приймала участь добровільно і з ентузіазмом, а також те, що до реалізації вказаних програм залучалися провідні українські спеціалісти – письменники, народні артисти, народні депутати, представники громадських та державних організацій.

Всі програми реалізовувалися за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Державної служби молоді та спорту, Комуністичної партії України.

На майбутній рік в ЦК ЛКСМУ планують ще більше посилити роботу з молоддю шляхом залучення її до конкретних проектів різного спрямування, де кожна молода людина може себе реалізувати та проявити. На черзі – новий проект, історико-патріотична акція «Наша Перемога», та презентація молодіжної Премії ЦК ЛКСМУ ім. Миколи Островського для обдарованої молоді в різних номінаціях.

Прес-служба ЦК ЛКСМУ

Просмотров: 621 | Добавил: kpu-konotop | Теги: КПУ, Конотоп, Сумской ОК КПУ, Комсомол, школа | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]