Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 28 » Петро Цибенко: Найближчими роками накопичувальної пенсійної системи в Україні не буде
10:44
Петро Цибенко: Найближчими роками накопичувальної пенсійної системи в Україні не буде

Через значні обсяги дефіциту Пенсійного фонду накопичувальну пенсійну систему не вдасться запровадити найближчими роками. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив перший заступник голови Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, народний депутат України від КПУ Петро Цибенко.

"Ініціатива щодо запровадження накопичувальної пенсійної системи пов’язана із законом від 2004 року про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. У ньому прописано умови запровадження накопичувальної складової. Але найголовнішою умовою в даному питанні є бездефіцитність бюджету Пенсійного фонду. Лише за такої умови можливе запровадження накопичувальної складової. У нас минулого року дефіцит становив приблизно 33 мільярди гривень, цьогоріч цей показник сягне 18-20 мільярдів. Тому про бездефіцитний Пенсійний фонд не може бути й мови – наступного року його знову очікує дефіцит. І я навіть не впевнений, що накопичувальна система запрацює з 2014 року”, – зазначив Петро Цибенко.

За словами парламентаря, пенсійна реформа, яка започаткована в Україні, відбувається за рахунок пенсіонерів, тому вона не може принести ефективних результатів.

"Скандальний законопроект №9127, який минулого тижня включений до порядку денного сесії Верховної Ради, свідчить про те, що влада й далі проводить свій курс на обмеження пільг. У ньому лише перший розділ присвячений судочинству”, – наголосив Петро Цибенко.

Народний депутат вважає, що уряд досі намагається виконати зобов’язання перед міжнародними фінансовими організаціями за рахунок соціально вразливих верств населення.

Просмотров: 516 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, пенсионеры, украина, Сумской ОК КПУ, пенсии | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]