Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 20 » ПРИВІТАННЯ ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА
16:14
ПРИВІТАННЯ ВІД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА
Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!

Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня міліції України!


Незалежно від звання і посади, професійним обов’язком «солдатів порядку» є захист прав і свобод людини, збереження чистоти перед законом і власним сумлінням. Ваша робота складна і небезпечна, кожен день проходить за новим сценарієм. Але мужність, стійкість і вірність закону допомагають гідно нести повсякденну службу.
Впевнений, що й надалі на Сумщині, як і в усій Україні, зростатиме авторитет міліції, що ви робитимете все від вас залежне для зміцнення громадського порядку, захисту конституційних прав громадян, забезпечуватимете мир та правопорядок заради спокою українського народу, заради майбутнього наших дітей та онуків.
У день свята з найкращими побажаннями звертаюся до працівників та ветеранів органів внутрішніх справ, низько вклоняюся матерям, дружинам, подругам тих, хто оберігає спокій наших громадян. Дружба,  любов,  душевне тепло і повсякденна турбота допомагають витримувати усі негаразди міліцейської служби.
Також хочеться побажати, щоб наша міліція була популярною не лише в багаточисельних серіалах, а й у реальному житті. Щиро зичу Вам високих професійних здобутків у благородній справі, міцного здоров’я, родинного затишку і тепла!

Народний депутат України,
перший секретар Сумського ОК КПУ             В.А. Даниленко



Просмотров: 560 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумской ОК КПУ, нардеп, Даниленко, милиция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]