Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 7 » Росіяни «втомилися» від «Єдиної Росії» - Погребинський
17:50
Росіяни «втомилися» від «Єдиної Росії» - Погребинський

Единая РоссияРезультат «Єдиної Росії» на російських виборах до Держдуми свідчить про «втому» громадян від влади.

Таке бачення висловив директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський у коментарі кореспонденту ГолосUA.

На думку експерта, результати виборів до російської Держдуми були прогнозовані ще місяць тому. «Приблизно такого результату чекала і влада, і всі інші», - додав він.

За словами М. Погребинського, в зниженні рейтингу чинної російської влади немає нічого дивного, так як вже одинадцять років при владі перебуває одна і та ж політична сила. «Люди від неї втомилися, і це зрозуміло. У політичній системі не вироблений механізм адекватної зміни тих, від кого втомилися, на тих, хто, в принципі, може перебрати владу на себе », - додав він.

При цьому М. Погребинський зазначив, що на результат виборів вплинула відсутність у виборчих бюлетенях графи «проти всіх», за наявності якої комуністам і «Справедливої ​​Росії» було б складно отримати таку велику кількість голосів росіян на виборах.

У той же час директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології переконаний, що всі російські «системні» опозиційні гравці просто не хочуть цієї влади, а «не системні» - хочуть, але повністю неадекватні ».

За матеріалами сайту: http://www.golosua.com

Просмотров: 503 | Добавил: kpu-konotop | Теги: КПУ, Конотоп, Сумской ОК КПУ, віборі, россия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]