Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 7 » Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!
18:09
Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!
даниленкоСердечно вітаю Вас з Днем працівників місцевого самоврядування! Самоврядні органи в українському демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та механізмом реалізації волі, інтересів і благополуччя територіальної громади.  Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів громадської волі, професіоналів, які на місцях реалізовують плани  громад в життя.  

  Тож нехай це державне свято об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими! Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашого регіону і держави!

  Бажаю Вам наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, людського розуміння і підтримки, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань!

Народний депутат України,
перший секретар Сумського ОК КПУ В.А. Даниленко
Просмотров: 523 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумской ОК КПУ, Поздравление, Даниленко В.А., депутат | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]