Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 2 » У часи Чорних Десятиліть під тризубом і свастикою ми отримали:
18:13
У часи Чорних Десятиліть під тризубом і свастикою ми отримали:

Націонал-алкоголізм
Сьогодні в Україні алкоголіком стає 1 з 10 осіб. За неофіційними даними, ми споживаємо 20 літрів (офіційно – 14) алкоголю на душу, а щоб нашкодити організму досить і восьми. Половина українських підлітків щотижня напивається, 91% – уже вживали алкоголь, а 14% – курили марихуану.

Націонал-наркоманію
100 тис. українських наркоманів стоять на обліку, але спеціалісти вважають, що їх – від 1,5 до 2 мільйонів. Ріст числа наркоманів в Україні – 8% щороку – один із найвищих у світі. 70 % наших наркозалежних – у віці до 25 років.

Націонал-туберкульоз
Вибух – після 1995 р. За 1 годину в Україні заражаються туберкульозом четверо осіб й умирає одна. Офіційно на обліку – 515 тис. хворих, насправді – у декілька разів більше. Бо у наших тюрмах туберкульозників у 140 більше, ніж у середньому в Україні, а після звільнення 20-30 % з них, як кажуть медики «випадають з-під спостереження». Тублікарні закривають, а епідемічні показники у нас – в 10-12 разів вищі, ніж в розвинених країнах.

Націонал-божевільню
За даними соціологічних досліджень, психічними розладами в Україні страждає 1 175 962 людини.

Це лише деякі смертельні пошесті, які оповили державу за 20 років, і кінця їм не видно. Але є ще й серцево-судинні захворювання (найбільша смертність), діабет (інсулінова проблема), спалах хвороб Боткіна, дитяча смертність, масові вбивства на дорогах, страхіття українських тюрем, СІЗО і таборів…

Львів-1991-2011 - переконливий доказ Голодомору від націоналістів і олігархів.

 


Голод 1932-34 в Україні тривав 3 роки і відбувся після трьох кривавих воєн, двох революцій і двох великих стихійних лих.

 Голодомор 1991-2011 в Україні триває 20 років і відбувається без війн, революцій і стихійних лих. Потрібно було лише одне нещастя: націонал-дебілізм бандерівського типу.

Якщо подивитись, як змінювалося населення Львова за останнє століття, то видно, що місто «виморювали» тричі: у 20-х (Пілсудський), у 40-х (Гітлер) і нині (зомбі Бандери).

Особливо яскравим є останнє штучне виморювання. Гляньте на графік. Три радянські десятиліття до 1991 року тричі давали Львову приріст на 100-150 тисяч нових львів`ян. А потім прийшла «катастройка», яка принесла нам кендзьорів, горинів і тягнибоків. І замість того, щоб більшовики зробили сьогодні Львів містом-мільйонником (продовження червоної лінії) – бандерівці виморили вже 65 тисяч, а з врахуванням тенденцій – 220 тисяч своїх «вірних виборців». Отже, якщо «Свобода» з демократами врядуватимуть й надалі – десь років через 50 Львів вимре остаточно (продовження чорної лінії «розвитку»).

А нинішні організатори геноциду танцюють на могилах, будують мільярдні «свічки» та пам`ятники...

За матеріалами сайту:http://www.vilnaua.com
Просмотров: 504 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп, Сумський ОК КПУ, геоцид, комуністи, фашизм | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]