Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 25 » Вандали отримали по заслузі
18:42
Вандали отримали по заслузі
          коммунистыЖителі міста Охтирка цілий тиждень чекали на сьогоднішню зустріч-реванш зі своїми кривдниками, які минулої п’ятниці, наче злодії, ввірвалися до міста і зруйнували пам’ятник Леніну.

Саме 15 лютого воїни-афганці покладали квіти до іншого монументу на честь 24 –ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Цього разу вони не вигадали нічого кращого, аніж влаштувати свій черговий шабаш в день Радянської Армії та Війкськово-Морського Флоту, свято, яке щороку відзначають справжні чоловіки. Та молодчикам зі «Свободи» це мало про що говорить. У них, вочевидь, свої свята, своя історія.

Молодики насмілилися повчати історії жителів міста, навіть тих, хто набагато старший, розумніший і досвідченіший за них. Такого зухвальства охтирчани вже не змогли пробачити і дали достойну відсіч. У відповідь на пустопорожні гасла жителі Охтирки закидали яйцями представників «Свободи». Варто визнати, постріли були влучними. Навіть депутатський мандат, яким так хизується пан Мірошниченко, не допоміг йому уникнути  народної помсти.
Сьогодні охтирчани показали, що їм вже не сила терпіти ганебну поведінку цих «гастролерів», їхні недолугі виправдання і блюзнірство перед телекамерами. Жителі міста не змінять своєї думки і переконань лише тому, що хтось зі «Свободи» так захотів; не дозволять безкарно нищити архітектурні споруди; насаджувати свої ідеали і встановлювати правила, за якими жити.

«Свободі» не вдалося і ніколи не вдасться побороти волю громади, яка сама вирішує долю міста, в якому живе постійно, а не навідується туди на декілька годин. Свободівська банда ганебно втікала з поля бою, який сама ж і затіяла. Під свист обурених охтирчан і символічного жесту з середнього пальця вандали покинули місто, сподіваємося – назавжди.
Члени «Свободи», здається, ще не зрозуміли фатальних наслідків своїх дій. Тож, запам’ятайте, панове, цю дату. Бо саме сьогодні, 23 лютого, ви власноруч знизили електоральну підтримку своєї партії, як мінімум, на Охтирщині, до нуля!

Наталія Петренко
Просмотров: 595 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп Сумской Ок КПУ, ленин, Памятник, коммунисты | Рейтинг: 4.6/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]