Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 1 » Володимир Даниленко допоміг інваліду отримати крісло колісне з електроприводом
12:48
Володимир Даниленко допоміг інваліду отримати крісло колісне з електроприводом
/dany.jpgУ травні 2011 року до народного депутат України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка звернувся мешканець селища Недригайлів Сумської області інвалід І групи з прохання надати допомогу в отриманні крісла колісного з електроприводом.

Для вирішення зазначеного питання народний депутат надіслав депутатське звернення до Міністерства праці та соціальної політики України з вимогою забезпечити інваліда необхідним кріслом.
    Нажаль, вирішити дане питання з першого разу не вдалося, тому депутат-комуніст був вимушений звернутися до головного управління праці та соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації з проханням ретельно розглянути ситуацію, яка склалася у інваліда та вжити невідкладних заходів для забезпечення інваліда необхідним інвалідним кріслом.

   Управління повідомило, що з 28.10.2009 року після проходження відповідної експертної комісії заявник був визнаний таким, що потребує забезпечення кріслом колісним з електроприводом та поставлений у чергу в управлінні праці та соціального захисту населення Недригайлівської районної державної адміністрації. Станом на 30.06.2011 року черга інваліда № 2.

     Також Управління у своїй відповіді зазначило, що на 2011 рік потреба Сумської області становить 12 крісел колісних з електроприводом серійного виробництва, план поставок до обласного управління недоведений, надходжень не було.

    Після отримання зазначеної відповіді Володимир Даниленко повторно звернувся до Міністерства праці та соціальної політики України з вимогою збільшити рівень забезпечення кріслами колісними інвалідів Сумської області.

      На дане звернення була отримана відповідь, що після завершення Фондом соціального захисту інвалідів процедури закупівлі технічних засобів реабілітації за рахунок коштів державного бюджету вимоги депутата будуть враховані та засоби пресування будуть поставлені до Сумської області згідно з розподілом.

        Вже у вересні цього року на адресу народного депутата Володимира Даниленко надійшов лист від головного управління праці та соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації, де було зазначено, що 14.09.2011 року електронною поштою отримано повідомлення про розподіл крісел колісних для інвалідів Сумської області на 2011 рік. Відповідно до розподілу області виділено 395 крісел колісних, у тому числі 9 крісел колісних з електроприводом.

       Також у листі було зазначено, що завдяки сприянню народного депутата до області надійшло 3 крісла колісних, виготовлених за індивідуальним замовленням, одне із яких – з електроприводом.

І ось нарешті, 27 жовтня цього року, начальник управління праці та соціального захисту Недригайлівської районної державної адміністрації Віктор Бордун вручив інваліду довгоочікуване крісло.
     Питання забезпечення області інвалідними кріслами стоїть на особистому контролі народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка. Так для ще більш належного забезпечення необхідним обладнання для інвалідів Володимир Даниленко звернувся до керівництва Фонду соціального захисту інвалідів для виділення додаткових кількості технічних засобів пересування та реабілітації інвалідів.

    «Належна робота обласного та районного управління праці та соціального захисту населення дала змогу реально вирішити важливе питання інваліда, за це я особисто дякую керівникам зазначених установ»,- підкреслив Володимир Даниленко.

 

Просмотров: 704 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп, инвалиды, Сумской обком Компарти, депутат | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]