Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 7 » Володимир Даниленко допоміг мешканцям гуртожитку у місті Дніпропетровськ.
17:43
Володимир Даниленко допоміг мешканцям гуртожитку у місті Дніпропетровськ.
 Даниленко В.А.У жовтні цього року до народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ звернулись мешканці гуртожитку, який знаходиться за адресою вул. Сагайдачного, 6 у місті Дніпропетровськ. У своєму листі мешканці скаржились на байдужість міської влади до питання щодо прийняття гуртожитку у комунальну власність, ігнорування проблеми стосовно забезпечення реалізації їх житлових прав, встановлення для них незаконних тарифів на житлово-комунальні послуги.
  Для належного вирішення піднятих у зверненні питань, 20 жовтня 2011 року у залі засідань Верховної Ради України був оголошений депутатський запит Володимира Даниленка до Генерального прокурора України "стосовно вжиття відповідних заходів прокурорського реагування для захисту житлових прав та реалізації права на приватизацію житла мешканців гуртожитку у місті Дніпропетровськ”.
  Розгляд даного запиту був продовжений прокуратурою до 30 днів, після чого, в кінці листопада, на адресу народного депутата України надійшла відповідь заступника Генерального прокурора України В. Занфірова, у якій було зазначено, що директором  підприємства, яке є власником гуртожитку, до Дніпропетровської міської ради 25.08.2011 надіслано лист про передачу гуртожитку в комунальну власність, який на теперішній час не розглянуто. У зв'язку з цим прокуратурою м. Дніпропетровська 22.11.2011 міському голові внесено подання про усунення виявлених порушень закону та притягнення винних до відповідальності.
  Крім того, прокуратурою Індустріального району м. Дніпропетровська порушено кримінальну справу за ч.1 ст.365 КК України за фактом завищення тарифів на житлово-комунальні послуги мешканцям гуртожитку. На даний час досудове слідство триває.
  Отже, завдяки своєчасному реагуванню народного депутата – комуніста, у мешканців гуртожитку з’явилась надія на реалізацію свого права на приватизацію житла, звичайно це буде можливе лише після належної роботи Дніпропетровської міської ради.
Просмотров: 655 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп Сумской Ок КПУ, помощь, Даниленко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]