Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » Володимир Даниленко: "Якщо всі соціально незахищені категорії об’єднаються, то тріщатиме не лише паркан, а сама будівля ВРУ"
16:38
Володимир Даниленко: "Якщо всі соціально незахищені категорії об’єднаються, то тріщатиме не лише паркан, а сама будівля ВРУ"
/0692a4e584defe6544ca2abbf7dd2502_L.jpg«Ганьба! Ганьба!», - скандували сьогодні під стінами Верховної Ради України чорнобильці. Близько 500 чоловік протестували проти порушення їхніх прав під час ухвалення Закону України «Про державні гарантії щодо виконання рішень судів».
Чорнобильці зламали паркан і прорвалися на подвір’я Верховної Ради.
 Нещодавно Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект Державного бюджету України на 2012 рік. Даний законопроект підтримало 248 народних депутатів України (ПР-189, НУ-НС – 6, Народна партія (Блок Литвина)- 20, група Реформи-20, позафракційні - 13). Фракція Комуністичної партії України за зазначений законопроект не голосувала.
Володимир Даниленко, народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ зазначив, що у проекті Державного бюджету України на 2012 рік, який був ухвалений у першому читанні зберігаються значні обмеження соціальних виплат, встановлених чинним законодавством для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
«Якщо «афганці» та «чорнобильці» вірять у те, що Уряд врахував їх вимоги, то хай кожен з них задасть собі питання, чи отримував він в минулому році все те, що повинна була давати йому держава? Хай кожен згадає черги у судах за кошти, які він заслужив ризикуючи своїм життям та здоров’ям? Потім подивіться у проект бюджету, де видатки збільшені усього на один відсоток та готовиться проходити весь цей шлях знову, оскільки дана влада потурбувалась про свої мерседеси, та забула потурбуватися про свій народ. Нещодавно під стіни Верховної Ради приходили афганці, тепер – чорнобильці, потім – бізнесмени. Невже нашій владі не соромно за те, що люди повинні напором відстоювати свої права? Якщо всі ці люди об’єднаються, то наступного разу тріщатиме не лише паркан, а й сама будівля Верховної Ради України»,- підкреслив депутат-комуніст Даниленко.  

Просмотров: 598 | Добавил: kpu-konotop | Теги: С умской ОК КПУ, Конотоп, чернобыльци, льготы | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]