Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 19 » Володимир Даниленко: Питання повернення депозитних вкладів банку «Володимирский» вийшло на державний рівень
15:10
Володимир Даниленко: Питання повернення депозитних вкладів банку «Володимирский» вийшло на державний рівень
    Даниленко 16 березня у залі засідань Верховної Ради України був оголошений депутатський запит народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка стосовно вжиття відповідних заходів для прискорення розслідування кримінальної справи, порушеної Головним слідчим управлінням Служби безпеки України відносно Комерційного Банку «Володимирський».
    А також відкликати постанову, якою заборонена видача депозитних вкладів  для забезпечення отримання своїх коштів  11 тисячам вкладників, більшість з яких пенсіонери та інваліди.
  У своєму запиті народний депутат зазначив, що для вирішення цієї ситуації були надіслані депутатські звернення до Національного банку України та Управління МВС України в Сумській області.
  За інформацією Фонду, начальником відділу Головного слідчого управління МВС України за фактом порушення кримінальної справи винесено постанову про приєднання до кримінальної справи речових доказів та заборону їх відчуження від 18.11.2011 року, у зв’язку з чим Фонд призупинив здійснення виплат відшкодувань вкладникам Банку до моменту відкликання зазначеної постанови.
  У свою чергу Управління МВС України в Сумській області повідомило, що кримінальна справа, порушена 31.10.2011 за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України, за фактом замаху на заволодіння шляхом шахрайства коштами Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особливо великих розмірах розслідується Головним слідчим управлінням Служби безпеки України.
  УМВС України в Сумській області у даній кримінальній справі, відповідно до окремого доручення, яке надійшло 07.12.2011, проводить лише слідчі дії з жителями Сумської області (допит свідків, вилучення та відібрання зразків почерку та підписів).
  Тривале виконання зазначеного доручення, пов'язане із проведенням слідчих дій із значною кількістю вкладників (1880 осіб), які проживають майже в кожному районі області, вилученням та відібранням великого обсягу зразків підпису та почерку (близько 50-ти аркушів від більшості з цих осіб).
  Також, після останньої розмови народного депутата з керівництвом Управління УМВС України в Сумській області, стало відомо, що обласне управління вже закінчило виконання доручення Головного слідчого управління СБУ.
  Тому Володимир Даниленко вимагає від Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України вжити відповідних заходів для прискорення розслідування кримінальної справі та зняття арешту для отримання громадянами своїх власних коштів через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.
Просмотров: 527 | Добавил: kpu-konotop | Теги: вклады, Конотоп, Сумской ОК КПУ, заседания, Даниленко В.А. | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]