Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 12 » Володимир Даниленко: Продаж землі - це продаж власної матері.(відео)
17:57
Володимир Даниленко: Продаж землі - це продаж власної матері.(відео)


  Сьогодні всі стали свідками недопустимих дій Парламенту. 245 народних депутатів проголосували за ринок землі: ПР – 189 голосів, НУ-НС – 5 голосів, Народна партія – 20, Група " Реформи за ради майбутнього” – 18, позафракційні – 13.
    Для Партії "Батьківщина”, очевидно є не дуже важливим це питання, так як вони покинули засідання Верховної Ради відразу після його відкриття.
   Виявилися в нашому парламенті і такі, які під час виборів говорили: "Землю і душу не продають ”,- Володимир Литвин, а вже під час голосування за законопроект змусив свою фракцію проголосувати "ЗА”, а сам промовив досить невинні слова: "Я не голосував”.
   Та основними пропагандистами феодалізму виявилися регіонали, всі присутні на засіданні з їх числа проголосували за впровадження нового дворянства.
    Лише КПУ проголосувала в повному складі проти законопроекту "Про ринок землі”. Під час його обговорення народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко зазначив, що українську землю поливали кров’ю наші пращури, а тепер влада хочемо щоб кожен, хто має в руках «зелений» папір міг торгувати національним багатством України.
   «Продаж землі – загибель для України.»:- висловився депутат-комуніст.
    Під час виступу з трибуни Верховної Ради Владимир Даниленко довів до відома народних обранців, що законопроект «Про ринок землі» не відповідає інтересам українського народу, він не захищає й інтереси пересічних землевласників. Закон спрямований на те, щоб приватизувати державну землю.
   «Не можна продавати землю. Це - наша мати, а матір’ю не торгують.»,- наголосив депутат.
    «Зрозуміла ціна цієї афери сторіччя – сотні мільярдів доларів. Це не ринок і навіть не базар, саме афера з вкрай небезпечними наслідками.
Єдиним власником і розпорядником землі є народ України. Ця норма закріплена в Конституції і не може бути змінена іншими законами.
    Впровадження вільного ринку продажу землі призведе до того, що українські селяни залишаться і без землі, і без грошей.
  Враховуючи рівень корупції та відсутність земельного кадастру, вводити ринок землі – рівнозначно самогубству. Земля - це останній ресурс, який залишився у власності і у використанні звичайних людей .»,- сказав перший секретар Сумського обкому КПУ.

Просмотров: 550 | Добавил: symu-okp | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 kpu-konotop  
0
Спасибо, Иллюшка

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]