Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 2 » Володимир Даниленко: Справжній рейтинг КПУ, як мінімум 15%
13:45
Володимир Даниленко: Справжній рейтинг КПУ, як мінімум 15%

 Владимир ДаниленкоЗ 4 по 15 листопада Київським міжнародним інститутом соціології було проведено опитування громадян України. Дані опитування показали, що 5-відсотковий бар’єр на парламентських виборах зможуть здолати шість політичних сил.


Комуністична партія України в лідерах, адже підтримка виборців збільшилась в три рази. За даними опитування КМІС, якщо б вибори до ВР України відбулися в першій половині листопада, то в них би взяли участь 53% опитаних, з них за КПУ віддали б голоси – 9,6 %.

«Але я з упевненістю заявляю, що даний показник є більшим, про що свідчать результати участі української громади у Всеукраїнському референдумі, що проводить КПУ. І цей показник дорівнює, як мінімум, 15%. І це лише початок. Адже наша партія не робить кроків назад», – наголосив народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко.

«Ми діємо в ім’я людей, які в нас вірять. Ми рішуче виступаємо проти сповзання правлячого режиму до авторитаризму. Ми спрямовуємо протестну боротьбу на ліквідацію бідності, встановлення соціальної справедливості. І, якщо ми маємо такі показники, то люди бачать наші реальні дії. За 20 років незалежності український народ «наївся» капіталізму і реально починає шукати альтернативу, – додав парламентар. – Ми маємо досить потужну підтримку серед молоді, яка є стрижнем нашої держави, адже КПУ робить все, щоб нашим дітям та онукам жилося набагато краще. І ми це зробимо. Нас підтримують пенсіонери, за права яких ми боремося не словами, а ділом під час пенсійної реформи влади».

«До наших дій приєднуються всі регіони України і, навіть ті, хто досі не вірив в наші можливості – Західна Україна. І тут нарешті люди зрозуміли, що потрібно обирати не тих, хто руйнує пам’ятки історії нашого народу та поливає брудом інші політичні сили, забуваючи про основне, що кожен з нас бореться за одну ідею – відродження України, відродження народу», – зазначив Володимир Даниленко.

«Компартія відповідає за тих, хто приєднався до її ідей. Підтвердженням цьому і є 15-відсоткова підтримка. Ми боремося за український народ, а не проти нього, ми впевнено дивимося у майбутнє»,- заявив перший секретар Сумського обкому КПУ.

Прес-служба Сумського ОК КПУ

Просмотров: 530 | Добавил: kpu-konotop | Теги: КПУ, Конотоп, Сумской ОК КПУ, рейтинг, Даниленко | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]