Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 17 » Володимир Даниленко вимагає збільшити фінансування Сумської міської клінічної лікарні №4
11:08
Володимир Даниленко вимагає збільшити фінансування Сумської міської клінічної лікарні №4
На черговому пленарному засідання Верховної Ради України 13 квітня 2012 року був оголошений депутатський запит народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка до Міністерства охорони здоров’я України та Сумської міської ради з вимогою збільшення фінансування та забезпечення новими приладами електрокардіографу та рентген-апарату комунальну установу «Сумська міська клінічна лікарня №4» для реалізації прав мешканців міста Суми у сфері охорони здоров'я.
  У своєму запиті народний депутат наголошує на тому, що статтею 49 Конституції України та статтею 7 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» держава гарантує всім громадянам  реалізацію їх прав у сфері охорони здоров'я. 
  Однак, всупереч вищезазначеним положенням, КУ «Сумська міська клінічна лікарня №4» Сумської міської ради на протязі довготривалого часу не забезпечується належним фінансуванням та створенням умов для ефективного медичного обслуговування жителів Ковпаківського мікрорайону м. Суми, де мешкає біля половини сумчан у зв’язку з тим, що м. Суми складається з двох мікрорайонів – Зарічного та Ковпаківського. 
  «Складається враження, що місцева влада хоче довести зазначений медичний заклад до занепаду для того, щоб потім виставити його будівлю на продаж, спираючись на те, що в місцевому бюджеті немає коштів на його відновлення.»,- зазначив Володимир Даниленко.

http://www.danylenko.org

Просмотров: 658 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп, Сумский ОК КПУ, Даниленко В.А. | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]