Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 12 » Володимир Даниленко: «Влада продовжує закривати очі на розгул неофашизму в Україні»
12:10
Володимир Даниленко: «Влада продовжує закривати очі на розгул неофашизму в Україні»
даниленко«Наприкінці минулого року, нарешті, було поставлено крапку у трирічній судовій тяганині між лідером Компартії України Петром Симоненком стосовно визнання «Свободи» нацистською організацією. Проте, діюча влада ніяк не відреагувала на цей факт і продовжила закривати очі на розгул неофашизму в країні», - стверджує перший секретар Сумського обласного комітету КПУ, народний депутат України VI скликання Володимир Даниленко.
«І сьогодні маємо масові акти вандалізму над пам’ятниками Леніну та іншими монументами радянської доби, які вчиняють свободівці під керівництвом народних депутатів з однойменної партії. Апогеєм цієї ситуації стало повалення пам’ятника В.І. Леніну у столиці України під пильним оком силовиків, які начебто мають охороняти громадський спокій», - наголошує Володимир Андрійович. – «Прикро визнавати, але на сьогодні діюча влада в країні не захищає інтереси тих громадян, які не долучилися до євроістерії на Майдані, мовчазно спостерігаючи з кабінетів за подальшим розвитком подій. Сподіваюся, що вчорашні, аж ніяк не мирні акції протесту у столиці стануть останньою краплею, яка примусить владу негайно реагувати на яскраві прояви нацизму в Україні».
Сумський обласний комітет КПУ


Просмотров: 544 | Добавил: kpu-konotop | Теги: ленин, коммунисты, Сумской ОК КПУ, Майдан, Даниленко, вандализм | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]