Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 23 » Володимир Даниленко встав на захист трудового колективу ПАТ «Центролит»
16:47
Володимир Даниленко встав на захист трудового колективу ПАТ «Центролит»
даниленкоНа минулому тижні у залі засідань Верховної Ради України був оголошений депутатський запит народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка стосовно вжиття відповідних заходів прокурорського реагування на факти щодо невиплати заробітної плати працівникам акціонерного товариства «Центролит».
  У своєму депутатському запиті Володимир Даниленко вказує, що  власники заводу не виплачують працівникам заробітну плату. Так, за вересень 2011 року, січень та лютий 2012 року працівники отримали заробітну плату нижче мінімального рівня, а за жовтень, листопад, грудень 2011 року та березень 2012 року заробітна плата зовсім не виплачувалась.
  Також працівники заводу повідомили народного депутата, що від них приховується інформація щодо власників підприємства.
  Сумські комуністи в рамках партійного проекту «Робота. Зарплата. Захист.» вже звертались до прокуратури Сумської області з вимогою порушити кримінальну справу проти керівників заводу за необґрунтоване затримання виплати заробітної плати працівниками підприємства. На зазначене звернення прокуратурою Сумської області 29.03.2012 порушена кримінальна справа стосовно голови правління ПАТ «Центроліт» за ознаками складу злочинів, передбачених ч.1ст. 175, ч.1 ст.172 КК України.
  Нажаль, порушення кримінальної справи не принесло позитивних результатів, тому Володимир Даниленко був вимушений зробити депутатський запит до Генеральної прокуратури України з вимогою захисти трудові права громадян, включити усіх заявників до списку потерпілих по кримінальній справі.

Просмотров: 612 | Добавил: kpu-konotop | Теги: коммунисты, Конотоп, справедливость, помощь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]