Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 1 » Заради здійснення дитячих мрій
15:25
Заради здійснення дитячих мрій
  73.30 листопада, за ініціативи міської ради у Конотопі стартує проект соціального спрямування «Танцюю для тебе».

У новому загальноміському проекті беруть участь 9 пар учасників – професійних хореографів та відомих у Конотопі особистостей. Вони змагатимуться за можливість здійснити мрію дитини, виборовши головний грошовий приз у розмірі кількох тисяч гривень.

         Шоу-програма проходитиме раз на місяць, кожної четвертої суботи. Під час кожного концерту пари демонструватимуть новий танець, який оцінюватиме професійне журі із м. Суми. Перший тур буде презентаційним, тому жодна з пар не залишить проект. Із кожним наступним разом боротьба ставатиме запеклішою, адже учасники змагатимуться за право продовжувати участь у шоу. Починаючи з 5-го туру, глядачі матимуть можливість повернути у проект будь-яку з вибулих пар, якій вони симпатизують, шляхом sms-голосування. Фінал шоу заплановано на травень, саме тоді під час гала-концерту визначиться пара-переможець.

         Героями даного соціального проекту стали дев’ять маленьких мрійників – дітей із особливими потребами, якими опікується Конотопський благодійний фонд «Серця любові». Кожна пара взяла «під патронат» одну дитину.

Як зазначають організатори, головна мета проекту – привернути увагу до проблем дітей з особливими потребами і зібрати кошти для них. Ви також можете приєднатися до проекту і допомогти його маленьким учасникам.

             За здійснення дитячих мрій танцюють:

 Пара №1: директор МБК «Сучасник», президент клубу спортивно танцю «Еліт Данс» Антон Васюта і директор СШ №3 Ірина Карпенко.

 Пара №2: керівник зразкової хореографічної студії «Лілея» ЦДЮТ Анна Юрченко і головний спеціаліст сектору фізичної культури та спорту відділу у справах молоді та спорту міськради Дмитро Люшин.

  Пара №3: хореограф МБК «Зоряний» Людмила Омельченко і директор ПТУ №20 Сергій Завалій.

  Пара №4: керівник хореографічного колективу «Едельвейс» МБК «Сучасник» Наталія Прокопець і селищний голова с. Підлипне Ігор Бейгул. 

 П ара №5: керівник хореографічного гуртка «Карамелька» СШ №2 Вікторія Потарусова і викладача фізичної культури в ЗОШ №5 Андрій Демихов.

  Пара №6: викладач хореографічних дисциплін ДШМ Тетяна Грищенко та директор ТОВ «Офіс-центр» Дмитро Гланц.

  Пара №7: директор конотопської дитячої юнацької громадської організації  «Танцювальний клуб Фрістайл» Олена Логвинова та державний адміністратор у складі управління економіки міськради Денис Корнієнко.

  Пара №8: керівник хореографічного колективу «Сузір’я» ЦДЮТЦ Ірина Корольова і директор ЗОШ №7 Сергій Пустовойт.

   Пара №9: Віце-президент клубу спортивного танцю «Еліт Данс» Алла Васюта і завідувач відділу організаційної та кадрової роботи міськради Віталій Ковратовський.

За матеріалами офіційного сайту Конотопської міської ради: http://rada.konotop.org

Просмотров: 797 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Сумской ОК КПУ, діти, мріїї, Контоп | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]