Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 20 » Завдяки втручанню Вікторії Бабич Буринська школа матиме кваліфікованого медичного працівника
10:43
Завдяки втручанню Вікторії Бабич Буринська школа матиме кваліфікованого медичного працівника
бабичДо народного депутата України в травні місяці надійшло звернення трудового колективу Буринської спеціалізованої школи I-III ступенів № 1 з проханням ввести до штатного розпису школи посаду медичної сестри.
  Для вирішення даної проблеми, народним депутатом України Вікторією Бабич було надіслане депутатське звернення до Міністерства освіти і науки України. В результаті чого, за дорученням Міністерства управлінням освіти і науки Сумської облдержадміністрації було вивчено питання організації медичного обслуговування учнів Буринської школи. 
  І вже з 1 вересня 2013 року у Буринській спеціалізованій школі I-III ступенів № 1 передбачено введення посади медичної сестри.
  «Я дуже рада, що дане питання отримало свій швидкий, а головне позитивний результат. Хочу зазначити, що  раніше кожна школа мала медичний пункт у якому лікарі турбувались про здоров’я нашої молоді»,- зазначила депутат комуніст.
Просмотров: 468 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп Сумской Ок КПУ, коммунисты, помощь, Бабич | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]