Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 16
Олена Юденич  Згідно наказу управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської обласної державної адміністрації від 7 листопада 2011 року № 142 «Про організацію та проведення обласного конкурсу «Жінка року» з 1 лютого розпочався другий етап вищезазначеного конкурсу, який передбачає голосування на сайтах соціальних мереж «Facebook» та «В Контакте» за учасників конкурсу. 
  Метою Конкурсу є популяризація важливої ролі жінки в суспільстві, її участі у державотворчому процесі, сприяння розвитку її творчих проявів, вмінь, професійних здібностей, надання можливості жителям Сумщини познайомитися з досягненнями успішних жінок.
  Від Глухівської міської ради на обласний конкурс була подана на номінацію «Жінка – працівник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» - начальник відділу соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді ЮДЕНИЧ  Олена Ерастівна.
  На початку 2000 року була засновником Глухівської міської громадської молодіжної організації «Ленінська Комуністична спілка молоді України», де була обрана першим секретарем міського комітету. ЛКСМУ та їм є і по теперішній час.  ... Читать дальше »
Просмотров: 552 | Добавил: symu-okp | Дата: 16.02.2012 | Комментарии (0)

На минулому тижні Сумська обласна партійна організація стала «багатшою» на три нових сайти. Прогресивними засобами співпраці з громадянами стали користуватися Білопільський районний комітет КПУ (www.kpu-bilopillya.at.ua), Ямпільський районний комітет КПУ (www.kpu-yampil.at.ua) та Сумський міський комітет КПУ (www.kpu-sumy.at.ua).   ... Читать дальше »

Просмотров: 590 | Добавил: kpu-konotop | Дата: 16.02.2012 | Комментарии (0)