Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Чего не хватает современной молодежи в Украине?
Всего ответов: 139

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 4 » ВАНДАЛІВ - ДО ВІДПОВІДІ !!!
17:27
ВАНДАЛІВ - ДО ВІДПОВІДІ !!!
logotip

Заява
Ленінського комсомолу України


21 червня вандалами – націоналістами було вчинено наругу над пам’яттю всіх загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, над самим значенням Перемоги та незчисленних жертв, яких зазнав український народ в роки війни, - кілька молодчиків смажили яєчню на Вічному вогні в парку Слави.
     Тим самим, націоналісти вкотре продемонстрували своє справжнє ставлення до Перемоги – зневагу, дикість та варварство по відношенню до одного із символів свободи нашого народу.
     Особливо це стосується нинішньої ситуації – коли затримано підозрюваного націоналіста із ВО «Свобода» (попередня назва Соціал-національна партія України) та інших подібних організацій.
     На сьогоднішній день в ізоляторі тимчасового тримання знаходяться саме представники націоналістичних організацій. З самого початку, представниками ВО «Свобода» та деякими народними депутатами чинився упереджений тиск на слідство, з вимогами випустити вандалів на волю, мотивуючи, що затримано їх за політичними ознаками, що не має під собою ніякого підґрунтя.
      Ми наголошуємо – даний вчинок, як і багато інших, по відношенню до пам’яті загиблих в роки Великої Вітчизняної війни – є наругою над ними, над усім народом, що пройшов тяжкі випробування.
Вандалів, які поглумилися над пам’яттю – до відповіді по Закону!
      Вкотре закликаємо всі патріотичні прогресивні сили, небайдужих громадян – засудити подібні прояви націоналізму та зупинити відродження фашизму в Україні!
Вимагаємо від влади зробити висновки з таких вчинків націоналістичних організацій, та заборонити їх діяльність як таких, що пропагують відродження фашизму, тим самим розпалюють соціальну напругу в суспільстві.
       В країні-переможниці фашизму, в XXI-му столітті, не повинно бути таких випадків неповаги до історії власного народу. Весь світ засудив фашизм та колабораціоністів, і ми, будучи нащадками і спадкоємцями Перемоги,  не допустимо розгулу вандалів!
                                                       
   Прес-центр ЦК ЛКСМУ

Просмотров: 715 | Добавил: kpu-konotop | Теги: Конотоп, Сумский обком КПУ, Комсомол, победа, фашизм | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]